Skoči na vsebino
Masaže Nirvana
O meni

Sem Andrej Breglec in prihajam iz Novega mesta. Vse življenje se že ukvarjam z rekreacijskim in tekmovalnim športom (atletika, fitnes, namizni tenis, košarka, kolesarjenje,…). Ker sem tudi sam imel ogromno različnih masaž, ki so mi pomagale, sem se odločil, da bo tudi moja poslovna pot povezana z njimi. Naredil sem 5 izpitov za različne masaže (klasična/švedska masaža, športna masaža, refleksna masaža stopal, terapevtska masaža ter manipulacija hrbtenice).

Moja misija je pomagati ljudem do boljšega počutja, lajšanju mišic ter manjšanju stresa zato vem, da masaža zelo pripomore k temu.
Nato sem tudi naredil izpit za osebnega trenerja in tečaj za zdravo prehrano.

Do boljšega počutja, manj stresa in lajšanje mišic vam lahko pomagam s svetovanjem o telesni pripravi, zdrave prehrane ter s sprostilnimi ali protibolečinskimi/športnimi masažami z različnimi manualnimi tehnikami.

Ponudba
Manipulacija hrbtenice
Terapevtska masaža
Športna masaža
Refleksna masaža stopal
Klasična / švedska masaža
Osebno trenerstvo
Prehrana / jedilnik
Zaupajo mi
Cenik
Masaža Čas Cena
Klasična/švedska masaža - celo telo
S to masažo zajamemo skoraj vsa tkiva, najtrajnejši učinek pa je na mišičevju, saj se tu izboljša prekrvljenost, mišice se omehčajo in raztegnejo, odstranijo se zatrdline, ki nastajajo zlasti pri dolgotrajnem sedenju in vztrajanju v drugih statičnih položajih. Klasična masaža telesa izboljšuje tudi pretok krvi in limfe in vpliva na živčevje in presnovo. Poleg vseh pozitivnih učinkov na telo pa zelo dobro vpliva tudi na človekovo psihološko stanje, saj pospešuje izločanje hormonov, ki povzročajo ugodje in občutek sreče. Prav zato to masažo priporočajo tudi pri depresiji in podobnih čustvenih stanjih, saj izboljša psihično počutje.
50 min
40 €
Manipulacija hrbtenice + masaža celega telesa
Manipulacija hrbtenice se osredotoča na vratno, prsno, ledveno in križnično hrbtenico. Uspešno manipulacijo spremlja takojšna sprostitev ob sklepnih mišic, boljša lokalna prekrvavljenost vseh tkiv, neovirano gibanje gibanje v sklepu in zmanjšanje bolečine. Terapevtski učinki so odvisni od namena in mesta manipulacije sklepa.
50 min
80 €
Antistress / pomirjevalna masaža - celo telo
Ta masaža blaži stres, pomiri celotno telo in dihanje, omehča mišice, ugodno vpliva na psihološko stanje in počutje,...
50 min
40 €
Kraljevska masaža - celo telo
Kraljevska masaža z mandljevim oljem je prijetna masaža, ki učinkovito sprošča in ob prijetni glasbi popelje misli v eksotičen svet. Blaži stres in napeto telo ter neguje kožo celega telesa, od obraza do stopal, da postane mehka in svilnato gladka.
80 min
80 €
Masaža z izbranimi tehnikami
Individualno prilagojena masaža posamezniku, glede na vaše želje in potrebe.
80 min
80 €
Športna masaža - celo telo
Športna masaža je močnejša in globinska masaža mišičnih tkiv. Priporočena je za vse profesionalne in rekreativne športnike, kot tudi za vse ljudi, ki imajo poškodbe mišic, tetiv in sklepov ter za tiste ljudi, ki imajo mišično utrujenost.
50 min
50 €
Športna masaža - hrbet ali noge
25 min
35 €
Terapevtska masaža - celo telo
50 min
50 €
Terapevtska masaža - hrbet ali noge
25 min
35 €
Refleksna masaža stopal
Čudovita masaža stopal, ki poživi celo telo, sprošča, poskrbi za ponovno energijsko ravnovesje in sprostitev telesa. Dosežemo več energije, umiritev in sprostitev telesa ter duha, boljšo imunsko odpornost, boljši spanec, lajšanje glavobolov, manj mišičnih napetosti in bolečin.
50 min
50 €
Stol masaža na delovnem mestu
Masaža vratu, ramena, zgornji del hrbta. Potni stroški se obračunajo po dogovoru.
10 min
15 €
Masaža obraza in glave
Lobanjo prekriva tanka plast mišic, ki se, ko smo napeti, stisnejo, to pa povzroča glavobol in občutek tesnobe. Masaža glave te mišice sprošča, s tem pa se sprošča tudi napetost vsega telesa in izginja občutek tesnobe. S pritiskanjem na akupresurne točke in z vonjem arome dosežemo občutek popolne sprostitve.
20 min
30 €
Protibolečinska toplotna obloga + delna masaža
20 min
40 €
Drugo
Paket 10 enakih masaž = 10+1 gratis
Masaža na domu
Cenik masaž na domu je enak masažam v salonu, le da se pri masažah na domu obračunajo še potni stroški.
Darilni bon
Za naročilo oz. prevzem darilnega bona pokličite 040-552-902 ali pa nam pišite info@masaze-nirvana.si.
Kontakt
Sem vas prepričal?

Za več informacij ali naročila masaže mi pišite preko elektronskega naslova: info@masaze-nirvana.si, preko telefonske številke: 040-552-902 ali preko spodnjega obrazca.

Pišite mi: