Skoči na vsebino
Osebno trenerstvo
O meni

Sem Andrej Breglec in prihajam iz Novega mesta. Vse življenje se že ukvarjam z rekreacijskim in tekmovalnim športom – atletika, fitnes, namizni tenis, košarka, kolesarjenje. Ker si življenja brez športa ne znam predstavljati, sem se odločil, da bo tudi moja poslovna pot povezana z njim. Naredil sem mednarodni izpit/licenco za osebnega trenerja in tečaj za zdravo prehrano. Mednarodni izpit/licenco za osebnega trenerja sem opravil pri PTBA (tečaj, ki je akreditiran s strani trenutno najbolj pomembne ustanove v Evropki Uniji – Europe Active, ki vodi tudi EREPS: European Register of Exercise Professionals-Evropski register športnih profesionalcev, ter se v Sloveniji edini ponaša s standardom EQF4 – za osebnega trenerja (torej stopnjo več kot EQF3 – fitnes inštruktor). Moj mentor oziroma predavatelj pa je eden izmed najboljših osebnih trenerjev v Sloveniji in tudi izven Slovenije, Aleš Potrč.

Moj cilj in poslanstvo je, da vam pomagam preko osebnega trenerstva do boljšega počutja, dvigu samozavesti, zmanjšanju stresa, lajšanju bolečin z masažami,… Naredil sem tudi 5 izpitov za različne masaže (klasična/švedska masaža, športna masaža, refleksna masaža stopal, terapevtska masaža ter manipulacija hrbtenice).

Torej do dobrega počutja vam lahko pomagam s svetovanjem o telesni pripravi / osebnim trenerstvom, zdrave prehrane ter s sprostilnimi ali protibolečinskimi/športnimi masažami.

Cenik

Cenik trenutno ni objavljen.

Kontakt
Sem vas prepričal?

Za več informacij mi pišite preko elektronskega naslova: info@masaze-nirvana.si, preko telefonske številke: 040-552-902 ali preko spodnjega obrazca.

Pišite mi: